Kurum Profili
KURUM PROFÄ°LÄ°

Sektörde 25 yılı aşkın süre yönetici olarak çalıştıktan sonra, ideallerimizi gerçekleştirmek, bilgi ve deneyimlerimizi sektörün hizmetine sunmak üzere KULAÇ PLASTİK METAL firmamızı kurduk. Firmamız 2012 yılı Aralık ayında kuruldu.Çok genç ve çok yeni bir firma olmamıza rağmen, 30 yıllık iş ve sektör tecrübemiz firmamızı çok kısa sürede olması gereken yere getireceğinden eminiz.
 
KULAÇ PLASTİK METAL Gebze-Balçık köyü Sanayi Bölgesi içinde 1.450 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.Amacımız sektöre katkı sağlamak, yurtiçi ve yurt dışı müşterilerimize kaliteli ve nitelikli ürünler sunmaktadır.
Place an order for UK cheap replica rolex watches online is convenient and guaranteed.
       
KULAÇ GROUP
OLARAK HERŞEYDEN ÖNCE;

"İşimizi gerçekten severek yapıyoruz."
Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. Kulaç Plastik ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

"İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz."
Ar-ge bölümümüz ile Plastik ve metal konusunda sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye, sektörün ihtiyaçlarını tesbit ederek çözümler üretmeye, müşterilerimiz için kullanılabilir ürünler, üretmeye çalışıyoruz.
You can buy best 2023 panerai fake watches UK here with low price and high quality.

"Yüzümüzü her zaman dışarıya çeviriyoruz."
Sektörümüzü yurt içinde/yurt dışında inceleme ve araÅŸtırma yapmak sureti ile takip ediyoruz.Ãœretim teknolojileri ve üretim ÅŸekilleri açısından kendimizi geliÅŸtirmek ve müşterilerimize en doÄŸru ve en  kaliteli ürünleri sunmak istiyoruz.

"Bahane değil çözüm üretiyoruz."
Tam Müşteri memnuniyeti en önemli ilkemizdir.Üretim aşamalarını kalite yönetim sistemi çerçevesinde yönetiyor,kaliteli ve müşterilerimizin memnun olacağı şekilde gerçekleştiriyoruz.Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenden zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz.Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, üretim aşamalarını yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

"Disiplinli ve programlı çalışıyoruz."
Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Ürettiğimiz her ürün için iş akışını düzenliyor ve üretim ekibi dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.

UK Swiss made breitling navitimer fake watches for sale are worth having. You can place an order online conveniently and efficiently.

Buy UK high quality fake rolex watches online. Fast shipping. Quality guarantee.



 
KURUMSAL BÄ°LGÄ°LER
KURUMSAL BÄ°LGÄ°LER
KULAÇ GROUP
FABRÄ°KA BÄ°LGÄ°LERÄ°
ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ